preloader

Лікування гінекологічних проблем

Ефективність рефлексотерапії при лікування гінекологічних захворювань вже давно визнана західною медициною. Голки застосовуються і як допоміжний, і як основний метод лікування, дозволяючи уникати операцій, прийому антибіотиків, заспокійливих та інших шкідливих речовин.

Більшість гінекологічних захворювань є наслідком ендокринних порушень та перенесених раніше інфекційних хвороб. А рефлексотерапія – ідеальний інструмент для відновлювання гормонального фону і підвищення рівня імунітету, що допомагає організму самостійно впоратися з наслідками інфекцій.

За словами засновника авторської клініки східної медицини Наталії Бородіной, голки ефективно лікують три головні фактори, що викликають більшість «жіночих» захворювань:

  • гормональний дисбаланс;
  • порушення кровообігу в районі малого тазу;
  • знижений локальний імунітет.

 

«Мій більш ніж десятилітній досвід роботи у провідних клініках Китаю свідчить, що більшість так званих жіночих хвороб ефективно і без хірургічних та медикаментозних втручань долаються за допомогою рефлексотерапії», – стверджує доктор Бородіна. За її словами, особливо дієвим є лікування за допомогою голок безпліддя, викликаного гормональним дисбалансом, дисфункції яєчників, проявів клімаксу, порушень менструального циклу, циститу.

Крім того, голковколювання може бути основним методом при лікуванні міоми матки без операції, кісти яєчника, мастопатії, запалення придатків та багатьох інших жіночих захворювань.

Постановка голок в біоактивних точках покращує нейроендокринну регуляцію і нормалізує рівень двох найважливіших для жіночого здоров’я гормонів – естрогенів та прогестерону. Саме тому стає можливим ефективне лікування без оперативного втручання і хімічних препаратів.

Крім того, голки у руках фахівця здатні зняти спазми гладкої мускулатури матки. В результаті покращується циркуляція крові та посилюється її приплив до стінок матки, що створює оптимальні умови для зачаття і виношування дитини. Також відбувається стимуляція роботи яєчників і активізація їх репродуктивної функції.

А вже у післяродовий період 2-3 сеанси рефлексотерапії допоможуть нормалізувати лактацію і забезпечать нормальну інволюцію матки.

«Для мене, як жінки, особливо радісно сприяти зародженню нового життя. Бувають випадки, коли голки вирішують проблеми, що не по силам традиційній західній медицині. Тоді відчуваєш гордість, що на світ з’явилась дитина, якої без твоєї допомоги могло б і не бути», – каже Наталія Бородіна.

Водночас вона застерігає від звернень до недостатньо кваліфікованих спеціалістів і шарлатанів. На її думку, такі люди дискредитують саму ідею рефлексотерапії і краще, на що може розраховувати пацієнт після зустрічі з ними, – не зашкодити власному здоров’ю. «Тут як у будь-якій сфері життя: звернешся до поганого стоматолога – залишишся і без грошей, і без зубів, до поганого будівельника – дім вийде кривобоким. Тому ретельно перевіряйте репутацію і досвід фахівця, обов’язково вивчайте відгуки пацієнтів перед зверненням», – застерігає фахівець.

Акції на процедуру

    скільки коштує Лікувальна акупунктура
    Популярні запитання
    Чи є у голковколювання побічні ефекти?

    Якщо клієнт не має протипоказань, то побічні ефекти відсутні повністю. Протипоказань дуже небагато: вагітність, період загострення хронічних захворювань, ознаки ГРВІ, інфекції та онкологічні захворювання, гемофілія, виснаження організму. У решті випадків жодних проблем не буде.

    Який принцип омолодження особи при акупунктурі?

    Акупунктура здатна зменшити зморшки, прибрати «павутинку» навколо очей, усунути провисання шкіри, покращити її колір і текстуру.

    Принцип дії – покращення кровообігу у проблемних місцях та стимуляція вирощування організмом нових клітин. Мікротравми шкіри внаслідок впливу крихітних голок викликають прискорене вироблення природного колагену, білка, який організм використовує, щоб зберегти молодість та пружність шкіри.

    Як довго триває курс косметичної акупунктури?

    Залежно від проблеми та особливостей організму курс включає в середньому від п’яти до десяти процедур. Ефект зберігається близько півроку, якщо не робити підтримуючих процедур.

    У якому віці ефективно лікувальна акупунктура?

    На мій досвід у проміжку від 15 до 70 років – цілком ефективна.

    Чи супроводжується акупунктура больовими відчуттями?

    Залежить від індивідуальних особливостей організму. Деякі клієнти відчувають слабкі болючі відчуття, деякі – взагалі нічого не відчувають.

    Чи потрібно повторювати курс лікування та як часто?

    Як правило, курс лікування усуває проблему. Подальше лікування є підтримуючим і його можна проводити 1-2 рази на рік. А можна й не проводити.

    Чи може акупунктура боротися зі шрамами і рубцями?

    Так, і дуже успішно. Шрам або перетворюється на тонку малопомітну лінію, або стає зовсім невиразним.

      Задайте нам питання

      Якщо не знайшли відповіді на свої питання, напишіть і ми обов’язково з вами зв’яжимося.