preloader

Реабілітація після перенесеного COVID-19

Реабілітація після перенесеного COVID-19

Болі у м’язах, втома та психологічні проблеми – близько 65% людей, що перехворіли на COVID-19 у тяжкій формі, страждають від наслідків інфекції навіть через шість місяців після зараження. Майже половина з них скаржиться на депресію, проблеми зі сном та психічні розлади. Багато з тих, хто одужали, відзначають помітне зниження інтелектуальних здібностей, аж до того, що не можуть виконувати роботу, з якою раніше справлялися легко. Масовим наслідком є ​​також зниження фізичних параметрів організму – сили та витривалості. У майже 13% людей, які пройшли госпіталізацію, з’являються нарікання на погіршенні роботи нирок. Наслідки підступної інфекції можуть суттєво ускладнити життя хворих, а в деяких випадках – призвести до виникнення нових або загострення хронічних захворювань.

Одним із дієвих методів реабілітації після COVID-19 є акупунктура. Вибірково впливаючи на ключові точки організму, лікар пробуджує його внутрішні резерви, які допомагають упоратися із наслідками хвороби. Хороший рефлексотерапевт зніме негативні психологічні наслідки на кшталт депресій чи проблем зі сном, активізує роботу найбільш постраждалих органів, піднімає загальний тонус організму, допомагаючи йому виборювати нові проблеми.

Наталія Бородіна, ґрунтуючись на досвіді китайської традиційної медицини та сучасних дослідженнях, розробила авторський курс реабілітації після COVID-19, який допомагає впоратися з більшістю небезпечних та неприємних наслідків.

Пацієнти, що пройшли цей курс, відзначають поліпшення загального стану організму, усунення тривожних станів, поліпшення сну і пам’яті. Перехворівши на COVID-19, не чекайте серйозних ускладнень, звертайтеся до фахівців при перших же тривожних симптомах.

Акції на процедуру

скільки коштує Лікувальна акупунктура
Популярні запитання
Чи є у голковколювання побічні ефекти?

Якщо клієнт не має протипоказань, то побічні ефекти відсутні повністю. Протипоказань дуже небагато: вагітність, період загострення хронічних захворювань, ознаки ГРВІ, інфекції та онкологічні захворювання, гемофілія, виснаження організму. У решті випадків жодних проблем не буде.

Який принцип омолодження особи при акупунктурі?

Акупунктура здатна зменшити зморшки, прибрати «павутинку» навколо очей, усунути провисання шкіри, покращити її колір і текстуру.

Принцип дії – покращення кровообігу у проблемних місцях та стимуляція вирощування організмом нових клітин. Мікротравми шкіри внаслідок впливу крихітних голок викликають прискорене вироблення природного колагену, білка, який організм використовує, щоб зберегти молодість та пружність шкіри.

Як довго триває курс косметичної акупунктури?

Залежно від проблеми та особливостей організму курс включає в середньому від п’яти до десяти процедур. Ефект зберігається близько півроку, якщо не робити підтримуючих процедур.

У якому віці ефективно лікувальна акупунктура?

На мій досвід у проміжку від 15 до 70 років – цілком ефективна.

Чи супроводжується акупунктура больовими відчуттями?

Залежить від індивідуальних особливостей організму. Деякі клієнти відчувають слабкі болючі відчуття, деякі – взагалі нічого не відчувають.

Чи потрібно повторювати курс лікування та як часто?

Як правило, курс лікування усуває проблему. Подальше лікування є підтримуючим і його можна проводити 1-2 рази на рік. А можна й не проводити.

Чи може акупунктура боротися зі шрамами і рубцями?

Так, і дуже успішно. Шрам або перетворюється на тонку малопомітну лінію, або стає зовсім невиразним.

    Задайте нам питання

    Якщо не знайшли відповіді на свої питання, напишіть і ми обов’язково з вами зв’яжимося.